1. במעבד מזון או בעזרת מוט בלנדר טוחנים למחית אחידה וקרמית את כל הרכיבים, מלבד העוף.
2. יוצקים את המרינדה לקערה גדולה, אך שומרים בצד 1/4 כוס להברשת העופות בהמשך. מוסיפים לקערה את נתחי העוף ומצפים אותם היטב במרינדה (אם הם עבים מדי, משטחים אותם קלות בעזרת פטיש שניצלים). מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 30 דקות לפחות עד 12 שעות.
3. מסדרים את נתחי העוף בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן קלות ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות. באמצע האפייה, רצוי להפוך את העופות. בסוף האפייה, מברישים את העופות במרינדה ששמרנו בצד או משתמשים בה כרוטב לסלט או לכריך איתו תגישו את העוף.