1. מערבבים יחד את החומץ הבלסמי, החרדל, שמן הזית, הרוזמרין, האורגנו, הפטרוזיליה., הבצל, והשום.
2. יוצקים את התערובת לשקית זיפלוק, מוסיפים את נתחי העוף, סוגרים את השקית ומערבבים היטב מבחוץ לציפוי מלא של העופות במרינדה. מעבירים את השקית למקרר למשך שעה לפחות עד לילה שלם. אם אתם קצרים בזמן, גם 30 דקות יספיקו.
3. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומעבירים את תכולת השקית לתבנית אפייה. אופים במשך 20 דקות או עד שהעופות משחימים. ממתינים 10 דקות לפני שפורסים את העופות ומגישים לצד הרוטב שבתבנית.
לא מובן אם לשפוך את תכולת השקית לתבנית או לאפות עם השקית?